måndag 28 april 2014

OPI - Eurso euro-layering

Idag bjuder jag på en favorit. En layering med underbara blåa OPI Eurso euro och sen lite flakes på det.

torsdag 24 april 2014

Hare - A positive

Världens sämsta bilder på ett av de snyggaste lacken i världen? Ja, eventuellt ;-)

söndag 20 april 2014

OPI - The show must go on

Om det var ett nytt Gwen-lack häromdan så får man väl säga att detta är en riktig klassiker numera. Varför görs inte såna här fullpoängare längre? De finns ju, men ändå inte riktigt på samma sätt som för några år sen...

Betyg: 5/5








fredag 18 april 2014

OPI - Over & Over A-Gwen

Det är inte unikt. Men jag älskar älskar ÄLSKAR detta. Pin up-igt och klarrött lack nånstans mellan kräm och crelly. Eller kanske bara crelly. Hur som - megaälsk på detta! 3 lager på bilderna.

Betyg: 5/5






onsdag 16 april 2014

Depend - 361

Häpp, så kan det gå. Glömde bort att skriva nåt, haha... Men det beror inte på att det är sjukt ointressant lack, utan på att jag har så sjukt mycket med pluggandet, att bloggen blir lidande. Trist, men så får det vara. Lacket är inte alls så dumt! Grönt med blått skimmer, och helt ok vardagslack.

Betyg: 3/5







måndag 14 april 2014

Smitten - Klaatu Barada Nikito

Hur snyggt som helst, och formulan är som vanligt med Smitten, toppen. Tre lager på bilderna.

Betyg: 4/5






söndag 13 april 2014

Hare Polish - Pegasus


Visst är väl detta det ultimata vårlacket!? Krispigt och svalt. Jag älskar verkligen detta, även om det inte är häpnadsväckande på nåt sätt. Lätthanterat, trots allt glitter och tre tunna lager slutade det på. Lite knöligt, även med 2 lager överlack, men det är lätt att leva med.

Betyg: 5/5







fredag 11 april 2014

Smitten polish - Va-Va-Voom


En del lack är ren perfektion. Detta är ett sånt. Alldeles alldeles ljuvligt och perfekt på alla sätt och vis. Ett underbart djup i lacket, som inte riktigt vill komma fram på mina bilder, men det kan anas iaf. Tre tunna lager på bilderna. 

Betyg: 5/5








onsdag 9 april 2014

Deborah Lippmann - Mermaid´s dream


Står ni ut med gamla klassiker. Jag swatchar aldrig, utan de lack jag visar, de använder jag minst en dag. Jag sätter mig aldrig och fotar 10 lack åt gången.. Så det kommer att bli återanvändning här i bloggen då och då. När detta kom var den en riktig hajp kring lacket, kanske med all rätt... Microguldglitter som knappt syns och blått smått och havsgrönt... Ja, jag gillar det fortfarande. Tre tunna lager.

Betyg: 4/5