måndag 31 mars 2014

Smitten polish - To me you are perfect


Men herregud så dåliga bilder. I vanliga fall funkar min kompaktkamera skitbra. Detta lacket däremot, det GICK inte att fota på ett vettigt sätt. Ni får helt  enkelt tro på att det är ursnyggt och förslagsvis kolla på Sminkans bilder istället. Å andra sidan så är hennes bilder snyggare än i verkligheten, haha....  2 lager ovanpå ett blått lack.

Betyg: 4/5







söndag 30 mars 2014

Darling Diva - Ringer

 Dupe till MF Fantasy Fire och till viss del till det ikoniska Clarins 230. Vill man absolut ha 230 så finns det på Ebay för runt 1000-lappen. Gaaaalet! Nä då duger detta eller FF utmärkt. Här ovanpå CG Fancy pants.

Betyg: 5/5









fredag 28 mars 2014

OPI - In True Stefani Fashion


Kanske kanske att detta går att få opakt på egen hand. Jag chansade inte utan la det ovanpå ett silverlack. Superblingit med både prismatiskt och vanligt glitter. Det är fint även på krämlack, Anne visar det på rosa- också fint. 
Jag gillar det, även om  det inte är så unikt eller speciellt. Nästa gång ska jag testa det ovanpå svart. Formulan är bra, och glittret fördelar sig lagom och kloggar inte ihop som annars är rätt vanligt. Två lager glitter här.

Betyg: 4/5







onsdag 26 mars 2014

Lynnderella - Emerald Hope


Detta har jag visat förut, men det tål en repris. Jag älskar det - en galen grön glitterbladning som det inte går att tröttna på.

Betyg: 5/5







måndag 24 mars 2014

NYX - Blue glitter


Praktiskt namn, vad det heter är vad du får liksom. Det är inte nåt revolutionerande glitter på nåt sätt, men ändå ett trevligt lack att fräscha upp ett blått metallic lack efter nån dag. Två lager på bilderna och detta torkade faktiskt helt ok, till skillnad från det gröna jag visade häromveckan.

Betyg: 3/5







söndag 23 mars 2014

Nail Art Sunday - layering


Tycker ni att jag är lat som kör en layering. Nä, det är gammal hederlig tidsbrist. En tenta i veckan, är mitt skäl. Det känns som ett godtagbart sådant, eller hur ;-) Och Salt&Pepper hade INTE behövt de stora vita och mellanstora svarta hexorna. Små räcker! Men det är rätt coolt ändå. 







fredag 21 mars 2014

Layla - Ceramic Effect 63


Perfekt formula, underbar duokrom effekt och färgen - ah! Mega-älsk på den. Tre lager tror jag det blev.

Betyg: 5/5