fredag 28 februari 2014

OPI - 4 in the morning


Helt otippat så älskar jag detta! Det känns coolt och elegant och asfaltmatt. Torkar ganska långsamt, men det får en stå ut med. Två lager på bilderna, och en formula som samarbetade perfekt. 

Betyg: 5/5






onsdag 26 februari 2014

Treasures by Tan - 80 ´s Flashback



Ok, det är ett gränsfall för Grön onsdag hos Karin, men jag ser grönt neonglitter, alltså får jag vara med ;-) Förvånansvärt lättapplicerat, trots fullpackat med glitter.  Dock blir det förstås kanske tjockt, så det höll bara 1,5 dag, sen började det spricka. Men jag byter ju så ofta ändå, så det gjorde inte så väldans mycket... Mer roligt än snyggt, TbT är ett märke jag kommer att köpa mer av - inget har gjort mig besviken hittills.

Betyg: 4/5





måndag 24 februari 2014

Nubar - Wild Blue Yonder


Blå måndag hos Tove. Här kommer ett lack, som jag gillar halvvägs. Det är ett underbart fint prismatiskt glitter, men det blå är lite väl frostigt för att få passera. Formulan är toppen, tre tunna lager.

Betyg: 2/5





fredag 21 februari 2014

OPI - I sing in Color

Gwen - hur kunde du ok:a detta lacket? Eller satte du bara ditt namn på kollektionen och sket i hur den såg ut? Platt mörkbrun, svartbrun, 90% choklad-brun. Inte fult på nåt sätt, men det skulle kunna vara betydligt roligare. Bra formula, två lager.

Betyg: 3/5






onsdag 19 februari 2014

Celestial - Charming

Ännu ett Sons of Anarchy-lack. Detta döpt efter hålan där SoA håller till. Fint, men nja... jag vet inte, det är nåt som stör mig, och jag vet inte vad det är. Superbra formula dock, tre lager på bilderna.

Betyg: 2/5







måndag 17 februari 2014

Smitten polish - The Ghost of Jupiter


Har läst massor om att glittret klumpar sig, och ja - det har det en tendens till, men med full koncentration så blev det ganska bra. Nu minns jag inte om det blev två eller tre lager, förmodligen tre. Fint och jag fick komplimanger på stan, med detta lacket :-) 

Betyg: 4/5









lördag 15 februari 2014

Hare - radcloud

Finns det nåt Hare som inte är superfint? Tror inte det! Här det tre lager av underbara radcloud. Tre lager och inga problem med glittergegga eller ojämnt glitter. 

Betyg: 5/5





torsdag 13 februari 2014

OPI - Love.Angel.Music.Baby

Ett lack från OPIs Gwen-kollektion. Detta har ni redan sett gissar jag, men det skadar inte att ta en titt igen. Ett av få guldlack jag gillar. Kall ton och sidenmatt utan överlack, jag provade med också, syns på de 2 nedersta bilderna. Jag gillar båda varianterna. Det är ju inget lack en hoppar jämfota av direkt, men helt ok. 
Tjock formula som har en tendens att valla sig, men det gick hyffsat att måla ändå.

Betyg: 3/5