torsdag 31 maj 2012

En alldeles fantastisk orange (China Glaze Riveting)

Får jag lov att presentera den snyggaste orange jag sett! Riveting från China Glaze "The hunger game"-collection. Det är visst nån film av nåt slag, jag är helt ointresserad. Jag hatar Twilight, Harry Potter och annat sånt trams, så jag har inte engagerat mig annat än i dess lack-kollektion. HÄR 

Detta orange är ett glass fleck-lack, där flecksen är orange, guld och gul beroende på ljus. Ett helt fantastiskt lack. Nästan så jag kan tänka mig att köpa en orange tröja för att matcha. Men bara nästan.

Längst ner piffade jag upp det lite (helt i onödan, det är så bra i sig själv) med mitt hatälskade Luxe and Lush från samma kollektion. Jag gråter bara av tanken på att ta av glittret, så jag låter bli. Nu ska jag njuta av detta nån dag extra. Vanligtvis byter jag ju nästan varje dag...













onsdag 30 maj 2012

Jag har vunnit TIO nagellack!!

När jag loggade på Fejan igår möttes jag av denna texten på Cosmopolitans FB-sida:

Och så var det dags för den femte och sista vinnaren i manikyrtävlingen! 
Den lyckliga vinnaren av de tio nagellacken från L´Oréal Paris och en helårsprenumeration av Cosmopolitan är...
Linda Wikenhed! 
Grattis!
Med sina coolt smaragdgröna naglar i ett mönster som påminner om vattnet i Söderhavet fick hon oss att ingående inspektera manikyren för att förstå hur hon gått tillväga. Bra jobbat Linda!


Jag tävlade med DENNA 


Så nu har jag lovat att göra en watermarbling varje månad, som matchar Cosmopolitans utseende.


Till juninumrets marbling har jag använt dessa, själva marblingen kommer i ett annat inlägg, alldeles snart!



Min nya lackförvaring!

 Ja, bilderna talar sitt tydliga språk. Här är mina nagellack i all sin prakt. Sorterade på märke och färg. Eller ja, det mest OPI och China Glaze som är färgordnade, och IsaDora i viss mån. Jag är mycket nöjd, nu kan jag titta på dem varje dag :-) Min sambo påstår att det ser lite ut som ett altare och att det bara är lite rökelse och offergåvor som saknas. Hrmpf! Men visst...why not! Finns det förresten nån nagellacksgud? Vem då?

Tavellister från IKEA:






Ett dilemma kvarstår!! Jag har en stor inleverans på gång från Cherry Culture. Hm, bäst att svänga förbi IKEA snarast möjligt!

tisdag 29 maj 2012

Dating a royal med effektlack...

I botten har jag OPI Dating a royal. Jag är osäker på om det är ett kräm-eller jellylack, för det känns som nåt mittemellan. Här jag har tre lager.




Korvfingrar i 30 graders värme, svullen som en gris, men jag bjuder på det ;-)



Mammas hund Kenzo höll mig sällskap, han kan vara världens sötaste hund faktiskt.





CND Ice blue, ett lager + Seche vite



Väldig skillnad!



måndag 28 maj 2012

Glittergröna tånaglar!

 Två lager ColorClub Twiggie och två lager China Glaze Sour apple. Jag dregglar bara jag hör namnet. Lacket är superläckert, fullt med glitter i olika gröna och ljusblå nyanser. Detta får sitta ett tag, jag är stormförtjust i det.








söndag 27 maj 2012

Deborah Lippmann, Candy Shop - äntligen!

Jag har suktat efter detta lacket i evigheter. Tyckt att det var lite väl dyrt, men när det inte är så mycket billigare på e-bay heller, så känns det inte lika hemskt att köpa det i Sverige. Så igår slog jag till och köpte det på RagLady. Jag köpte även ett annat, vilken kanske ni kan lista ut ;-)

Ursäkta halvklass kvalitet på bilderna... Men här har jag 3 lager, och 2 lager Seche vite. Basen är en ljusrosa  gel-lack och om jag eventuellt har VNL så syns det inte, för allt glitter. Multifärgat glitter i olika storlekar och former. Min kollega Sandra (som jag brukar lätta mitt nagellackshjärta för) sa "Det är inte konstigt att det heter Candy shop, det ser ju ut som strössel".

Jag älskar det! Det är somrigt och fint. Det är annorlunda och lite crazy men ändå fint på riktigt, och inte galet-fint liksom... Vad tycker ni? Är det snyggt eller ser det ut som ett barnkalas?







lördag 26 maj 2012

Det kom ett litet litet paket!

Jag älskar paket, även om de är pyttesmå. Av Sara har jag köpt mitt första Butter. Jag har sneglat på dem bl a på Melrose på Kungsmässan, men 179:- betalar jag inte. Faktiskt. Nu står det långt fram i den otestade högen, så snart kommer det bilder in action s a s. Hos Sara betalade jag 50:- och det känns ju nästan gratis!



Dags för nakenfötter! (Hot Lava Love)


Äntligen är det öppna skor-väder! Visserligen har jag nagellack på tårna året runt, fattas bara annat.... men nu när jag ser dem lite oftare så byter jag oftare. Här ser du China Glaze Hot Lava Love. Formulan är så man vill gråta. Skir, och rinnig... här har jag 4 lager och det ser INTE ut som i flaskan. på tårna duger det absolut. Färgen är inte upphetsande på nåt vis, men vanligt snygg rödaktig. Varken mer eller mindre. Men, som sagt: formulan, beware!







fredag 25 maj 2012

CND på nude-naglar, ett försök!


Som underklädeslack har jag China Glaze Oxygen. Det var nog inte en sån bra idé att ha ett nudelack under. Jag tror mer på blå, rosa och svarta lack. Jag har en hel hög med otestade krämlack som jag tyckt varit lite småtråkiga, men nu kanske de åker fram när jag kan dressa dem i såna här snyggingar, ni vet väl att jag vann dem i en giveaway hos Cactus ? De är från CND/Creative och i princip de första lacken jag har i sitt slag.



Scarlet shimmer


Violet shimmer


Lavender pearl


Ice blue


Amethyst sparkle





torsdag 24 maj 2012

Det kom ett paket!

Cactus hade en jättefin giveaway förra veckan, och jag hade turen att vinna 5 st effektlack från CND. Inget jag kanske köpt själv, därför är det extra roligt att få sånt som man aldrig tänkt på själv. I sig är de kanske inte så upphetsande, men de är ju effektlack som man ska ha ovanpå annat.

Tack Cactus!




Scarlet shimmer


Violet shimmer


Lavender pearl


Ice blue


Amethyst sparkle